У Мінрегіоні очікують від ЦВК дату виборів у 45 тергромадах

У Мінрегіоні очікують від ЦВК дату виборів у 45 тергромадах

Укрінформ
У Мінрегіоні сподіваються, що Центральна виборча комісія призначить вибори в тих об’єднаних громадах, де вони не змогли відбутися 23 грудня 2018 року.

Про це сказав перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ В’ячеслав Негода, повідомляє портал "Децентралізація".

«У 45 громадах не відбулися перші місцеві вибори 23 грудня, оскільки було введено воєнний стан. На сьогодні більше не існує жодних перепон, в тому числі і законодавчих, для призначення місцевих виборів у цих об’єднаних громадах. Ми ведемо діалог з ЦВК щодо вирішення цього питання в рамках спільних робочих зустрічей і сподіваємося, що вже найближчим часом буде прийняте рішення, і на весну визначать дату таких виборів не пізніше від дати президентських», - прокоментував перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ В’ячеслав Негода.

Читайте також: МВФ і Україна визначили основні завдання для Києва на 2019 рік

Як зазначається в повідомленні, ЦВК призначила повторні вибори голови та депутатів місцевої ради на 3 березня у Черкаській селищній об’єднаній громаді. Така інформація оприлюднена на сайті ЦВК. Перші місцеві вибори у Черкаській ОТГ були призначені на 23 грудня 2018 року. Однак вони не відбулися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-