Виробництво тракторів за участі Китаю може з'явитись наступного року на Херсонщині

Виробництво тракторів за участі Китаю може з'явитись наступного року на Херсонщині

Укрінформ
ТОВ "Науково-виробниче підприємство "Херсонський машинобудівний завод" та китайська компанія YTO Group Corporation (YTO) можуть створити у 2019 році підприємство з виробництва тракторів.

Про це поінформувала директор Департаменту інвестиційної та промислової політики Херсонської облдержадміністрації Тетяна Ужвій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З метою вивчення національного ринку сільськогосподарської техніки Херсонський машинобудівний завод уклав угоду з китайською компанією YTO, у рамках якої вже реалізував у цьому році 40 тракторів (марки YTO - ред.). Це стало добрим пунктом до створення спільного підприємства у 2019 році по виробництву цієї техніки у нас в області", - сказала Ужвій.

Як повідомлялося, з 2017 року Херсонський машинобудівний завод є офіційним дилером китайської компанії YTO Group Corporation. У листопаді 2018 року представники компанії YTO під час робочого візиту на Херсонщину відвідали Херсонський машзавод, торговельну мережу ТОВ "Укрсільгоспмаш", фермерські господарства, в яких працюють трактори YTO, та Великолепетиське професійно-технічне училище №22.

Читайте також: Зубко назвав найбільш привабливі напрямки для інвестицій в Україну

Довідково. ТОВ "Науково-виробниче підприємство "Херсонський машинобудівний завод" було створене у травні 2009 року на базі виробничих потужностей ТОВ "Херсонський машинобудівний завод". У свою чергу, ТОВ "Херсонський машинобудівний завод" було створено на базі переданих йому у 2007 році основних фондів ВАТ "Херсонські комбайни".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-