В Україні запускають проект

В Україні запускають проект "Поліцейський офіцер громади"

Фото
Укрінформ
У Дніпрі запрацює перший пілотний проект "Поліцейський офіцер громади", мета якого — тісна взаємодія дільничного з ОТГ та орієнтація поліцейського на її потреби.

Про це йшлося під час зустрічі голови Нацполіції Сергія Князєва з представниками Посольства США в Україні та проекту технічної допомоги ІСІТАР, інформує Департамент комунікації Національної поліції України.

"Перший пілотний проект «Поліцейський офіцер громади» запрацює в м. Дніпрі", — йдеться у повідомленні.

Презентація проекту "Поліцейський офіцер громади"

Так, на зустрічі заступник глави Нацполіції Олександр Фацевич презентував цей проект іноземним колегам. Фацевич поінформував також про етапи реалізації проекту, навчання дільничних, які працюватимуть з ОТГ, організацію служби та контроль ефективності роботи та звіту перед громадою.

«Робота поліцейського офіцера громади буде ширшою, ніж у його колег. Дільничний повинен бути частиною громади і надавати якісні послуги людям», — зазначив Фацевич.

Зі свого боку, керівник регіонального офісу ІСІТАР в Україні Джон Монтаньо зазначив, що головне в рамках проекту — зробити правильний добір персоналу, адже учасники проекту повинні мати спеціалізовані навички.

Читайте також: Аваков презентував "мотиваційний пакет" для поліцейських

Водночас Князєв наголосив, що проект украй необхідний для громади і для кожного окремого громадянина, який проживає у невеликих населених пунктах.

«Нацполіція підтримує принципову зміну роботи дільничного офіцера поліції на місцях. Дільничний повинен опікуватися людьми та надавати всебічну допомогу громадянам у будь-який час. Зі свого боку, я готовий гарантувати всебічну допомогу», — додав Князєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-