Аваков презентував

Аваков презентував "мотиваційний пакет" для поліцейських

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков презентував патрульним програму соціального забезпечення правоохоронців системи МВС.

Про це інформує прес-служба МВС.

«Ми представляємо сьогодні перший і не останній мотиваційний пакет для поліцейського, який запрацює частково зараз, з листопада, а в повному обсязі - з 1 січня 2019 року», - сказав Аваков.

За його словами, цей пакет має чотири складові. Перша - збільшення зарплати на 30%, друга - введення додаткової оплати за піднайом житла поліцейським, третє - введення системи отримання власного житла поліцейським після двох років служби на основі іпотеки до 20-річного пільгового фінансового лізингу з урахуванням повного погашення відсотків з боку міністерства та бонусного погашення до 40% лізингу МВС за вислугу років. 

Четвертою складовою є внесення через парламент законопроектів, які змінюють і захищають професійні права поліцейського.

Міністр підкреслив, що «основним мотивом впровадження нових соціальних гарантій для поліцейських є справедлива, чесна та компетентна поліція».

Зі свого боку голова Нацполіції Сергій Князєв зазначив, що станом на сьогодні одним із головних завдань керівництва відомства є збереження та залучення кадрів.

Читайте також: З нового року копам і рятувальникам підвищать зарплату і компенсуватимуть оренду житла

«Щоб покращити ваші умови житла і мотивувати на службу, ми пропонуємо формулу отримання житла, яка працює в усьому світі. Ми сподіваємось, що наш соцпроект не лише привабить нових співробітників, але й утримає діючі професійні та чесні кадри», - сказав Князєв.

Під час зустрічі патрульні також обговорили з Аваковим та Князєвим нюанси впровадження нових механізмів компенсації за винайм та придбання житла.

Фото: mvs.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-