Мер Дніпра застерігає від

Мер Дніпра застерігає від "ігор у лічилки" навколо санкцій РФ

Укрінформ
Міський голова Дніпра Борис Філатов вважає санкції Російської Федерації стосовно громадян України, в число яких потрапив і він сам, політичною маніпуляцією.

Про це Філатов написав у Facebook.

«Так, я теж в списку санкцій РФ. Під номером 283 і, напевно, єдиний з мерів. Але не відчуваю ні гордості, ні радості, а вже тим більше страху і печалі. Рахунків в рублях не маю, про квартиру в Сочі ніколи не мріяв. ... Мене бентежить одне. Вітчизняні політики заковтнули наживку і, як папуаси з бубнами, вже танцюють навколо багаття. Почали в лічилки відразу грати: «Я потрапив в список, а він - ні», «в списку - патріоти, а не в списку - колаборанти», - написав Філатов, зауваживши, що політики, поки сусіди ними успішно маніпулюють, продовжують лиш сперечатися.

Читайте також: Санкції РФ підтверджують правильну позицію “мінської групи” - Геращенко

Як повідомлялося, голова уряду РФ Дмитро Медведєв підписав постанову, що запроваджує «спеціальні економічні заходи» щодо 322 громадян та 68 компаній з України. У списку опинилися судді Конституційного суду України, депутати Верховної Ради України VIII скликання, великі українські підприємці, чиновники Адміністрації Президента України, керівники органів виконавчої влади України і великих українських компаній, юридичні особи, контрольовані великими бізнесменами України.

Зокрема, під санкції потрапили керівник МВС Арсен Аваков, екс-прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, колишній лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош та ін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-