Львівщина отримала ще 5 мільйонів на реконструкцію обласного Перинатального центру

Львівщина отримала ще 5 мільйонів на реконструкцію обласного Перинатального центру

Укрінформ
Львівщина отримала черговий транш субвенції для продовження робіт із реконструкції обласного клінічного Перинатального центру (ІІ пускового комплексу).

В  обласний бюджет надійшло 5 млн грн із загального фонду державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

“Область отримала із державного бюджету 5 мільйонів гривень субвенції на продовження реконструкції Львівського Перинатального центру (ІІ пускового комплексу). Йдеться про гінекологічний корпус центру, де також розмістяться поліклініка, фізкабінет та інші служби”, - eaaouny у повідомленні.

Зазначається, що всього на цю мету вже перераховано управлінню капітального будівництва облдержадміністрації, як головному розпоряднику, кошти в сумі 20,1 млн грн із передбачених 30 млн грн річних призначень.

Читайте також: Благодійниці з Америки придбали обладнання для українських немовлят

Як повідомляв Укрінформ, в червні цього року після тривалої реконструкції було здано в експлуатацію пологове відділення обласного перинатального центру. У вересні там народився вже тисячний малюк. Відділення оснащене найновішою апаратурою, яка дає змогу контролювати стан матерів і дітей. 

На реконструкцію першого комплексу Перинатального держава у співфінансуванні з областю виділила понад 125 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-