У Краматорську

У Краматорську "накрили" підпільних зброярів

Фото
Укрінформ
У Краматорську Донецької області правоохоронці ліквідували підпільну майстерню з виготовлення набоїв.

За даними правоохоронців, торгували набоями власного виробництва двоє місцевих жителів 32-х і 43-х років, повідомляє обласна поліція.

"Зловмисники орендували на місцевому ринку приміщення, де був розташований магазин штор. За стіною, в потаємній кімнаті збирали патрони, підганяючи калібр під сучасну мисливську зброю іноземного виробництва. Для виготовлення використовували стріляні гільзи, "реставруючи" їх. Покупців знаходили через Інтернет", - йдеться в повідомленні.

У Краматорську ліквідували "смертельний бізнес"

Під час обшуків у майстерні, вдома та у гаражі поліцейські вилучили не тільки нелегальну продукцію та інструменти для її виготовлення, але й бойову зброю - незареєстрований карабін, гранату до підствольного гранатомету, великокаліберні боєприпаси та понад 600 набоїв армійського зразка.

Читайте також: "Кривавий" елеватор на Харківщині повернули власникові

Зброю та боєприпаси відправлено на експертизу, їх походження встановлюється. Товар, який виробляли підпільні зброярі, перевірять балістики – чи використовувалися ці набої для вчинення злочинів. Також встановлюється коло покупців нелегальних боєприпасів.

Затриманим інкримінується порушення ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті - від 3 до 7 років позбавлення волі.

Фото з сайту police.dn.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-