Суд арештував дві ТЕЦ на Львівщині, через які розікрали газу на 1,4 мільярда

Суд арештував дві ТЕЦ на Львівщині, через які розікрали газу на 1,4 мільярда

Укрінформ
Суд арештував дві ТЕЦ у Львівській області - ТОВ «Енергія-Новий Розділ», ТОВ «Енергія-Новояворівськ», через які розкрадали  природний газ.

Про це заявили директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник і керівник Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) Антон Янчук під час прес-конференції в Укрінформі.

“Враховуючи те, що коли йшло розслідування - схема не припинялася, детективами НАБУ було прийнято рішення, щоб ці активи, ці ТЕЦ арештувати і передати в управління АРМА як мінімум для того, щоб припинити цю схему і усунути це порушення”, - сказав Ситник.

У свою чергу, Янчук підтвердив, що ці дві ТЕЦ були передані їм в управління.

“Так, я дійсно можу підтвердити, що на підставі судових рішень, які були винесені за клопотаннями детективів НАБУ і  підтримані прокурорами САП, нам було передано в управління групу майна, це цілісні майнові комплекси двох ТЕЦ, про які говорив пан Артем”, - додав Янчук.

Читайте також: Одна з найбільших мереж АЗС на третину скорочує кількість заправок

Як повідомлялося, у січні детективи НАБУ затримали у Львові кількох  службовців трьох комерційних підприємств -  ТОВ «Енергія-Новий Розділ», ТОВ «Енергія-Новояворівськ» та ТОВ «Енергія» за підозрою у заволодінні понад 300 млн куб. м природного газу НАК «Нафтогаз України» на суму понад 1,4 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-