У Миколаєві ліквідували міжрегіональний канал збуту амфетаміну

У Миколаєві ліквідували міжрегіональний канал збуту амфетаміну

Фото
Укрінформ
У Миколаєві поліцейські ліквідували міжрегіональний канал збуту амфетаміну.

Мешканці Миколаївщини та Одещини поштою пересилали інгредієнти для наркотиків, виготовляли і торгували ними, повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«Співробітники Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області спільно із патрульними поліцейськими викрили 35-річного наркоторговця, який через поштові відділення розповсюджував амфетамін, який сам і виготовляв. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Справа найбільшої в Україні наркобанди: поліція заперечує тиск на свідків

Увагу автопатруля привернув водій мопеду. Зупинивши його, поліцейські встановили, що чоловік п'яний, у чому він сам зізнався. Виявилось, що у нього відсутні будь-які документи. Для встановлення особи водія поліцейські запросили його до відділення поліції, де під час поверхневого огляду виявили пакет із речовиною білого кольору, схожою на психотропну речовину амфетамін, вагою близько 70 грамів. За цінами «чорного ринку» така кількість цієї речовини вартує близько 50 тисяч гривень.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці з'ясували, що 35-річний чоловік є мешканцем Миколаївського району та займається виготовленням амфетаміну. «Інгредієнти» для нього він отримував через поштове відділення та у такий же спосіб відправляв готову до вживання наркотичну речовину до мешканця Одеської області, який розповсюджує психотроп.

Читайте також: Кривава аварія у Харкові: МОЗ підтвердив, що Зайцева була під наркотиками

У ході слідства поліцейські разом зі зловмисником у поштовому відділенні отримали посилку на його ім'я, яка містила прекурсори для виготовлення амфетаміну, а за місцем мешкання чоловіка правоохоронці виявили справжню нарколабораторію.

Розпочато кримінальні провадження одразу за двома статтями Кримінального кодексу України - ч. 1 ст. 307 та ч.1 ст. 309.  Наразі поліцейські встановлюють коло осіб, причетних до протиправної діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-