Посол Франції приєдналася до ранкового забігу в Маріуполі

Посол Франції приєдналася до ранкового забігу в Маріуполі

Фото
Укрінформ
У Маріуполі Надзвичайний і Повноважний посол Франції в Україні Ізабель Дюмон разом з мером міста Вадимом Бойченком прийняла участь в забігу, присвяченому українсько-французькому партнерству.

Про це 12 липня повідомили в Маріупольській міській раді.

«Сьогодні ранок в Маріуполі почався бадьоро - із забігу на честь українсько-французького партнерства. Уперше будь-який бажаючий міг пробігти разом з делегацією на чолі з послом Франції в Україні Ізабель Дюмон і міським головою Вадимом Бойченком. ... Всього в акції взяли участь близько ста осіб», - сказано в повідомленні.

«Маріуполь-Франція» - забіг в ім'я партнерства / Фото: mariupolrada

За словами посла Дюмон, вона здійснює пробіжки один-два рази на тиждень, віддає перевагу повільному темпу і довгим дистанціям.

Після пробіжки в Маріуполі вона зазначила, що їй «дуже приємно бігати з мером, з командою тут в Маріуполі. Це перший і, сподіваюся, не останній раз».

Читайте також: Посол Франції в Маріуполі підписала грант на проект інтеграції дітей сімей-переселенців

Мер Бойченко у свою чергу розповів, що займається спортом три рази на тиждень.

«Мета пробіжки - показати, що Маріуполь був, є і залишатиметься спортивним містом», - підкреслив мер.

Як повідомляв Укрінформ, у рамках дружніх відносин між Маріуполем і містами Франції уперше в Маріуполі пройде масштабний фестиваль, присвячений Дню взяття Бастилії, який відзначається 14 липня. Почесним гостем на святі стане Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-