У Львові відкрили правовий клуб PRAVOkator

У Львові відкрили правовий клуб PRAVOkator

Укрінформ
Павло Петренко у рамках одноденної робочої поїздки відкрив у Львові четвертий правовий клуб нового формату PRAVOkator.

Про це інформує прес-служба Міністерства юстиції. 

Зазначається, що раніше аналогічні правові майданчики почали працювати у Дніпрі, Харкові та Одесі. 

«Сьогодні ми відкриваємо четвертий правовий клуб нового формату. І вже можемо сказати, що даний майданчик дає можливість ефективно обмінюватися досвідом правникам з різних регіонів, напрацьовувати нові підходи та поширювати найкращі практики. Фактично, ми запустили генератори інновацій у сфері права», - сказав Петренко. 

Він запросив всіх представників правової сфери Львова та громадськості долучатись до заходів клубу, які є абсолютно безкоштовні. 

Міністр юстиції повідомив, що у перших трьох правових клубах вже проведено 20 заходів, у яких взяли участь 402 співробітники системи безоплатної правової допомоги та органів юстиції, представники громадськості й середовища правників.

Петренко також повідомив, що цього року такий заклад має запрацювати у Києві.

«Запровадження сучасних підходів у підготовці спеціалістів, які надають правову допомогу громадянам, - це перехід на новий етап посилення правової спроможності держави. Завдяки постійному обміну інформацією та знаннями наші фахівці і українці зможуть забезпечити верховенство закону і захист прав людини. А це - наша головна мета», - резюмував Петренко.

За словами директора Координаційного центру з надання правової допомоги Олексія Бонюка, такі клуби мають стати майданчиком з рівним доступом для всіх правників та представників місцевих громад.

Читайте також: У Дніпрі відкрили перший правовий клуб

Як повідомляє прес-служба, участь у відкритті правового клубу також взяли народний депутат Ірина Луценко, Директор програмної ініціативи «Права людини і правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження» Роман Романов та директорка українсько-канадського проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні» Лариса Бізо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-