Жебрівський зустрівся з делегацією місії USAID і Представництва ЄС в Україні

Жебрівський зустрівся з делегацією місії USAID і Представництва ЄС в Україні

Фото
Укрінформ
У Краматорську голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський зустрівся з делегацією Регіональної місії USAID в Україні та Білорусі, а також Представництва Європейського Союзу в Україні.

Про це очільник області повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Зустрівся зі спільною делегацією Регіональної місії USAID в Україні та Білорусі і Представництва Європейського Союзу в Україні - двома основними надавачами фінансової допомоги Донецькій області... Із пані Сюзан Фрітц, директоркою Регіональної місії USAID в Україні, та паном Берендом де Гроотом, керівником Програм співробітництва ЄС, домовилися і надалі координувати зусилля на рівні їхніх організацій та ДонОДА, щоб допомога була збалансованою, рівно розподіленою між громадами та інклюзивною», - написав Жебрівський.

Жебрівський зустрівся з делегацією місії USAID і Представництва ЄС в Україні. Фото: Фейсбук Павла Жебрівського

Він розповів гостям про розбудову інфраструктури Донеччини, подякував міжнародним партнерам за підтримку, попросив допомоги у розблокуванні кредиту Європейського інвестиційного банку.

Читайте також: Посол Латвії обговорив на Донеччині питання співпраці з регіоном

«Зазначив, що у наших іноземних партнерів просимо передусім поділитися своїми компетенціями, добрим врядуванням - маємо навчити керівників громад добре керувати містами й громадами. Якщо не навчимо доброму врядуванню та ефективному використанню коштів, то усі зусилля української влади та іноземних донорів будуть марними», - заявив керівник області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-