USAID дасть Україні ще $125 мільйонів на відновлення Донбасу

USAID дасть Україні ще $125 мільйонів на відновлення Донбасу

Укрінформ
USAID планує надати Україні додаткову технічну допомогу в сумі $125 мільйонів для Донбасу та навколишніх територій, які постраждали від російської агресії.

Про це повідомила прес-служба організації у Facebook

"Цю додаткову технічну допомогу буде спрямовано на подальшу стабілізацію та згуртування українських громад у регіоні, підвищення стійкості місцевої економіки і прискорення її розвитку", - йдеться у повідомленні USAID.

Зазначається, що 15 травня відбудеться спільна прес-конференція заступника адміністратора і керівника Бюро USAID у справах країн Європи та Євразії Брока Бірмана, спеціального представника Держдепартаменту США з питань України Курта Волкера і посла США в Україні Марі Йованович, де буде оголошено про надання додаткової допомоги в розмірі 125 млн дол. "для Донбасу і тих навколишніх територій, які відчули на собі вплив російської агресії". Бірман зробить це оголошення під час урочистої церемонії відкриття Центру коворкінгу та економічних інновацій "Топ Плейс" у Слов'янську. 

Читайте також: USAID профінансує профілактику ВІЛ серед ув'язнених в Україні

Як відомо, збройний конфлікт на Донбасі триває від 2014 року після російської анексії Криму. За даними ООН, за час конфлікту загинули понад 10 тисяч людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-