У Дніпрі обговорили можливості німецького інвестування в енергоефективність

У Дніпрі обговорили можливості німецького інвестування в енергоефективність

Укрінформ
В офісі КП «Агентство розвитку Дніпра» відбулася зустріч представників Німецького товариства міжнародної співпраці (Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH) з командою комунального підприємства, під час якої сторони окреслили напрями подальшої спільної роботи.

Про це повідомили у прес-службі міської ради Дніпра

«Усі наші проекти – це сприяння інвестиціям та розвитку міського бренду. Наша діяльність із підтримки бізнесу спрямована на вдосконалення наявних ініціатив з розвитку та приведення їх у відповідність до міжнародних стандартів UNIDO. Кінцевою метою є створення інтерактивної бізнес-платформи, що включає інвестиційні можливості, запропоновані і приватним бізнесом, і муніципальними структурами», – зазначив директор «Агентства розвитку Дніпра» Володимир Панченко.

Читайте також: До 2020 року споживання газу має скоротитись ще на 5 мільярдів кубів - Савчук

 За його словами у Дніпрі пропонують потенційним інвесторам пакет повного обслуговування, який містить усе: від початкових контактів до підтримки в таких питаннях, як розподіл земель та комунікацій. "Ми також прагнемо мінімізувати непотрібну бюрократію", - додав Панченко.

Експерт із підтримки місцевих органів самоврядування GIZ Штефан Дрегер та координатор проектів у Дніпрі Володимир Гарасюк високо оцінили фаховий рівень розробки та впровадження програм і проектів, якими опікується команда «Агентства розвитку Дніпра». Пріоритетними напрямами німецько-української співпраці GIZ є енергоефективність та сталий економічний розвиток. Сторони домовилися про проведення ряду тематичних форумів і круглих столів.

GIZ діє в Україні за дорученням п’яти німецьких міністерств, Європейського Союзу (ЄС), а також урядів Великої Британії та Швейцарії. Товариство підтримує Україну на шляху демократичних перетворень з 1993 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-