На Донеччині відкрили центр безпеки громадян у Сіверській ОТГ

На Донеччині відкрили центр безпеки громадян у Сіверській ОТГ

Фото, відео
Укрінформ
У Донецькій області відкрили центр безпеки громадян Сіверської об’єднаної територіальної громади.

Про це у середу на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«У Сіверську відкрили центр безпеки громадян Сіверської об’єднаної територіальної громади. 6 млн 945 тисяч гривень з обласного бюджету виділили на реконструкцію будівлі колишньої пожежної частини, де нині розташований центр, а також на автономне опалення, придбання меблів, комп’ютерів, засобів зв’язку та обладнання», - написав очільник області.

Він зазначив, що в оновленій будівлі є усе необхідне для ефективної роботи і відпочинку рятувальників, медиків станції швидкої допомоги та поліцейських.

Читайте також: На Донеччині для представників ОТГ пройшов тренінг "Комунікативна громада"

За словами Жебрівського, це вже шостий центр безпеки, відкритий на Донеччині, загалом до кінця 2018 року в області їх має бути 14. 

«Я вдячний генералу Миколі Ільченку, начальнику Головного управління ДСНС у Донецькій області, який опікується цими речами. Це показники якісних змін в громадах. На сьогоднішній день мало об’єднатися, потрібно наситити громади сутністю, і центр безпеки є одним із таких сутнісних речей. Це так звана точка росту - люди мають засоби для надання допомоги громаді. Ми даємо не лише об’єднання, ми даємо інструмент для реалізації тих зобов’язань, які бере на себе ОТГ», - заявив керівник регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-