Черги на кордоні: Росія дві доби не пропускає вантажівки з Харківщини

Черги на кордоні: Росія дві доби не пропускає вантажівки з Харківщини

Фото
Укрінформ
У Харківській області біля міжнародного пункту пропуску "Гоптівка" утворилися черги з вантажних автомобілів, які не можуть потрапити на територію РФ.

Про це повідомляє Східне регіональне управління Держприкордонслужби.

"Протягом двох днів контрольні служби в російському пункті пропуску для автомобільного сполучення "Нєхотєєвка" не здійснюють пропуск вантажних автомобілів з через українсько-російський кордон. Черга вантажівок, які скупчились біля пункту пропуску "Гоптівка" та на території пункту пропуску, становить близько 100 автомобілів. Ще близько 100 транспортних засобів повернулись у тил України, аби їхати іншим маршрутом", - йдеться у повідомленні.

У Держприкордонслужбі наголосили, що направили російській стороні офіційний запит щодо цієї ситуації, проте відповіді не отримали. Натомість від осіб, які їдуть із Росії, стало відомо, що пропуск вантажівок не здійснюється через несправність рентгенівського обладнання для огляду вантажів "Rapiscan- system".

Читайте також: Заступника начальника харківських прикордонників затримали на схемі з хабарями

У цьому зв'язку Держприкордонслужба закликає всіх подорожніх на цьому напрямку узяти до уваги обстановку, що склалась у пункті пропуску "Гоптівка".

Фото: Східне регіональне Управління ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-