Заступника начальника харківських прикордонників затримали на схемі з хабарями

Заступника начальника харківських прикордонників затримали на схемі з хабарями

Укрінформ
Правоохоронці затримали заступника начальника Харківського прикордонного загону за підозрою в одержанні хабарів.

Про це повідомив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко на своїй сторінці у Facebook.

“Затримано заступника начальника Харківського прикордонного загону – начальника Прикордонної комендатури швидкого реагування Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України полковника П., який, займаючи відповідальне становище, залучивши до протиправних дій інших військовослужбовців, організував злочинну схему отримання неправомірної вигоди за внесення неправдивих відомостей до офіційних документів та автоматизованих систем щодо безпідставного перетину державного кордону України окремими особами”, - йдеться в повідомленні.

Також, за даними Лисенка, у ході слідства досліджуються обставини дій останнього в інтересах осіб, які підозрюються в участі у незаконній діяльності терористичних організацій.

Читайте також: Заступник мера Сєверодонецька "погорів" на 135 тисячах хабара

Вирішується питання про повідомлення затриманому полковнику ДПСУ про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених за ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації, а так само організаційне чи інше сприяння створенню або діяльності терористичної групи чи терористичної організації), ч. 3 ст. 368 (одержання хабара), ч. 3 ст. 362 (несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється), ч.1 ст. 366 (службове підроблення) КК України та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, поінформував речник ГПУ.

Досудове розслідування триває. Проводяться обшуки та інші слідчі дії. Встановлюються інші службові особи, причетні до вчинення злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-