Заступник мера Сєверодонецька

Заступник мера Сєверодонецька "погорів" на 135 тисячах хабара

Укрінформ
Прокуратурою Луганської області спільно зі співробітниками СБУ в Луганській та Донецькій областях затримано заступника міського голови Сєверодонецька під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 135 тис. грн.

Про це повідомляє сайт Генеральної прокуратури України

“Викрито заступника Сєверодонецького міського голови та посередника (помічника депутата). 15.02.2018 під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 135 тис. грн посадовця затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення вказаній особі та посереднику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище)”, - йдеться в повідомленні.

Наразі досудовим слідством встановлено, що наприкінці 2017 року високопосадовець вимагав від директора будівельної компанії грошові кошти у розмірі 10% від вартості об’єкта будівництва при виконанні цією компанією будівельних робіт з ремонту електричних мереж, приміщень систем опалення, водопостачання та водовідведення будівлі однієї з лікарень міста Сєверодонецька.

Читайте також: Заступника мера Сєверодонецька затримали на хабарі - джерело

Найближчим часом прокурорами до суду буде направлено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. На цей час перевіряється причетність службової особи до вчинення інших корупційних злочинів на території області. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-