Посол Японії та делегація Представництва ООН поїхали на Донбас

Посол Японії та делегація Представництва ООН поїхали на Донбас

Укрінформ
Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Шигекі Сумі та делегація Представництва Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН) в Україні перебувають на Донеччині.

Про це у понеділок повідомили в Донецькій обласній військово-цивільній адміністрації.

"12 лютого Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Шигекі Сумі та делегація Представництва Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН) в Україні відвідали Донеччину", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Геращенко розказала, про що говоритимуть на наступному засіданні в Мінську

Зазначено, що в ході візиту делегація у супроводі заступника голови Донецької ОДА Ігоря Стокоза оглянула житло у с. Курдюмівка. Це житло було відновлено Агентством ООН у справах біженців  за фінансової підтримки уряду Японії та інших міжнародних донорів у рамках проекту УВКБ ООН з проведення у 2017 році ремонтних робіт житлових будинків, що постраждали внаслідок конфлікту вздовж лінії розмежування.

Читайте також: В АТО - вісім ворожих обстрілів, загинув боєць. Штаб назвав "гарячі точки"

В ОДА також повідомили, що 13 лютого у Краматорську відбудеться спільний прес-брифінг голови Донецької обладміністрації Павла Жебрівського, Надзвичайного та Повноважного Посла Японії в Україні пана Шігекі Сумі та голови Представництва УВКБ ООН в Україні пана Пабло Матеу з питань реалізації проекту УВКБ ООН щодо проведення ремонтних робіт житлових будинків на лінії розмежування, що постраждали внаслідок конфлікту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-