В АТО - вісім ворожих обстрілів, загинув боєць. Штаб назвав

В АТО - вісім ворожих обстрілів, загинув боєць. Штаб назвав "гарячі точки"

Укрінформ
У понеділок, 12 лютого, зафіксовано 8 обстрілів укріплень сил АТО з боку російсько-окупаційних підрозділів. Унаслідок ворожого вогню загинув український військовий, ще один отримав поранення.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"У районі ведення бойових дій російсько-окупаційні війська продовжили обстрілювати українських захисників… Унаслідок ворожого вогню, на жаль, загинув один український воїн, ще одного нашого оборонця було поранено", - йдеться у вечірньому зведенні.

Зокрема, за даними штабу, на Луганському напрямку бойовики активізувалися поблизу Новолуганського, Світлодарська і Зайцевого: "Тут загарбники вели вогонь по наших позиціях з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Декілька пострілів з кулеметів пролунали неподалік Новгородського".

Крім того, з гранатометів різних типів противник також обстрілював захисників Катеринівки, а по оборонцях Попасної - вів вогонь з мінометів калібру 82-мм.

Читайте також: Росія перекинула на Донбас партію протитанкових керованих ракет - розвідка

"Проте, найбільш активно ворог обстрілював оборонців Кримського. Поблизу цього прифронтового населеного пункту незаконні збройні формування застосували 120-мм та 82-мм міномети, гранатомети і стрілецьку зброю", - наголосили у штабу АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-