Енергоощадний медичний об`єкт відкрили після реконструкції у Львові

Енергоощадний медичний об`єкт відкрили після реконструкції у Львові

Укрінформ
У Львові відкрили оновлений обласний центр репродуктивного здоров’я населення.

Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації. 

«На прикладі цього важливого об`єкта ми можемо відчути, якими ефективними є інвестиції у розвиток енергоощадних технологій. Програма енергозбереження на Львівщині функціонує вже не перший рік і дає чудові результати. Важливо, що питання енергозбереження вирішуються комплексно, тобто це і проведення енергоаудиту, забезпечення теплопостачання, внутрішнє оснащення – вікна, фасад, підвал, горище. Це не лише комфорт для відвідувачів, але й суттєва економія бюджетних коштів», - зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.

Читайте також: Вдягання княгині й гуцулка просто неба: верховинці гулятимуть у Львові

За його словами, реконструкція відбувалась у межах програми енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини на 2016-2020 роки. Загальний кошторис проекту становить 3 млн 298,44 тис. гривень. За них утеплили фасад і горище будівлі, встановили енергозберігаючі вікна і двері, а також автоматизовану систему передачі даних споживання енергоресурсів. Крім того, зробили гідроізоляцію фундаментів. Встановлено датчики, що передають дані в систему моніторингу. Це дозволить зменшити споживання енергоресурсів.

Впродовж 2016-2017 років у межах Програми енергозбереження в області здійснено заходи з енергозбереження у 7 бюджетних установах на загальну суму понад 35,7 млн гривень, очікувана економія енергоресурсів – 1,9 млн гривень у рік.

Фото: vgolos.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-