Одещина просить уряд про допомогу з відновленням енергопостачання

Одещина просить уряд про допомогу з відновленням енергопостачання

Укрінформ
Через негоду знеструмлені близько півтисячі населених пунктів Одещини. Бригади місцевих електромонтерів не можуть упоратися з обсягом робіт, тому голова ОДА Максим Степанов попросив уряд надати додаткові аварійні бригади з інших областей.

Про це Степанов написав на своїй сторінці у Facebook

"Завдання №1 для Одещини і моє особисте - якомога швидше відновити енергопостачання. Звернувся до Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана та віце-прем'єр-міністра Володимира Кістіона з проханням надати додаткові аварійні бригади з інших областей. Це допоможе якомога швидше підключити до енергомережі всі без виключення населені пункти області", - зазначив Степанов.

Читайте також: На Одещині в оселі повертають світло і тепло, але ситуація досі складна

За його словами, одна з найскладніших ситуацій виникла в райцентрі Арциз, який він відвідав: енергопостачання у райлікарні вже відновлено, втім, ще багато об'єктів залишаються без світла, десятки повалених опор. "Генератори, які ми сьогодні привезли, - лише тимчасове рішення", - зазначив голова ОДА.

Як повідомлялося, для відновлення енергопостачання населених пунктів Одеської області працюють 89 аварійних ремонтних бригад та 103 одиниці техніки ПАТ “Одесаобленерго”. Бригади Служби автомобільних доріг та ДСНС прибирають від снігових заносів автодороги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-