На Одещині в оселі повертають світло і тепло, але ситуація досі складна

На Одещині в оселі повертають світло і тепло, але ситуація досі складна

Фото
Укрінформ
Служби оперативного реагування на Одещині відновлюють енерго- і теплопостачання населених пунктів і розчищають дороги від снігових заносів. На стоянках великовагового транспорту розгорнуто пункти обігріву водіїв.

Про це повідомляє прес-служба Одеської облдержадміністрації, пославшись на голову ОДА Максима Степанова.

"Ситуація в регіоні залишається складною. На погодні умови ми вплинути не можемо, але зобов’язані якнайшвидше усувати наслідки негоди. Мобілізувавши усі резерви, знайшли додаткові дизель-генератори для відновлення водо- та енергопостачання Ізмаїла та Арциза. Передусім лікарень, пологових будинків, інтернатів та інших закладів цілодобового перебування людей. Для відновлення енергопостачання населених пунктів Одеської області працюють 89 аварійних ремонтних бригад та 103 одиниці техніки ПАТ “Одесаобленерго”. Бригади Служби автомобільних доріг та ДСНС прибирають від снігових заносів автодороги", - зазначив Степанов.

Читайте також: Негода в Україні: без світла залишаються 737 населених пунктів

У Одесі внаслідок затоплення вулиць ускладнився рух транспорту / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

За його словами, на дорогах області працює 218 одиниць спецтехніки. Усунуті затори у Саратському районі, в якому увечері застрягли 30 автомобілів. Поки що обмежено рух важких і великих транспортних засобів на автотрасах Кропивницький - Платоново, Київ - Одеса, Одеса - Рені, Одеса - Кучурган та Одеса - Черноморск.

Водночас уночі знято частину обмежень на проїзд транспорту. Зокрема, станом на 6 год. 19 січня знято обмеження на проїзд транспорту на трасах Одеса - Мелітополь - Новоазовськ та Одеса — Південний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-