Конфіскат на три мільйони: в Одесі дурили покупців

Конфіскат на три мільйони: в Одесі дурили покупців "брендового взуття"

Укрінформ
Співробітники Державної фіскальної служби та прокуратури в Одеській області виявили в торговельній мережі Одеси велику партію взуття з ознаками підробки відомих світових брендів.

Про це повідомляє прес-служба облуправління ДФС.

"Співробітники облуправління Державної фіскальної служби під процесуальним керівництвом Одеської облпрокуратури провели сакціоновані обшуки у мережі магазинів Одеси в рамках кримінального провадження за ознаками ч. 3 ст. 212 (умисне ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів раніше судимими особами) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

При обшуках виявлено документи, чорнові записи та не обліковані товарно-матеріальні цінності, а саме взуття з ознаками підробки відомих світових брендів, яке за наявною інформацією було імпортовано на територію України поза митним контролем та з порушеннями митних правил.

Читайте також: Тому Сойєру та Нестору Махну: митники перехопили 200 посилок з Китаю

У подальшому торговці реалізовували товари за готівковий розрахунок без будь-якого відображення у податковій звітності і з порушенням касової дисципліни.

З урахуванням відсутності документів, які засвідчують походження вищевказаного товару, та встановлені порушення, взуття у кількості 6 тисяч 190 пар загальною вартістю понад 3 мільйони гривень вилучено.

На вилучене майно накладено арешт. Тривають слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-