У Миколаєві пограбування зі стріляниною: злочинцям вдалося втекти від 5 патрулів

У Миколаєві пограбування зі стріляниною: злочинцям вдалося втекти від 5 патрулів

Укрінформ
У понеділок невідомі скоїли розбійний напад на ювелірний магазин у Миколаєві, а коли правоохоронці намагалися їх спинити, відкрили вогонь з автоматичної зброї в повітря.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області у Facebook.

«Сьогодні, 4 грудня, близько 13:45 в районі Центрального ринку у м. Миколаїв чотирма невідомими, попередньо, із застосуванням автоматичної зброї, був скоєний розбійний напад на ювелірний магазин. Зловмисники були одягнені у чорну форму та у балаклави. Побивши вітрини та погрожуючи відвідувачам та персоналу крамниці, злочинці забрали ювелірні прикраси та сервер з записами камер відеоспостереження. Свідок події покликав на допомогу наряд патрульних поліцейських. На виході з крамниці розбійники натрапили на правоохоронців, які намагалися їх спинити, у відповідь на що злочинці відкрили вогонь у повітря та вчинили спробу втекти на автомобілі BMW», - йдеться у повдіомленні.

Читайте також: У Білій Церкві грабіжник застрелив охоронця в ювелірному магазині

Як зазначили в поліції, одразу було оголошено план «Перехват», автомобіль зловмисників переслідували п'ять екіпажів патрульної поліції, проте на Одеській трасі втікачам вдалось відірватися.

На місце події прибули керівництво ГУНП у Миколаївській області та слідчо-оперативна-група Заводського відділу поліції. З місця події вилучені чотири гільзи, попередньо, від автоматичної зброї.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 ККУ «Розбій», санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від восьми до 15 років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-