У Білій Церкві грабіжник застрелив охоронця в ювелірному магазині

У Білій Церкві грабіжник застрелив охоронця в ювелірному магазині

Укрінформ
У Білій Церкві Київської області поліцейські розшукують зловмисника, який напав на ювелірний магазин з метою пограбування, в результаті від вогнепального поранення помер охоронець магазину, іншого - госпіталізовано.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

«У місті Біла Церква, близько 18-ї години, невідомий чоловік у масці зайшов до магазину шляхом вільного доступу наприкінці робочого дня, розпилив у приміщенні сльозогінний газ та намагався заволодіти ювелірними виробами. Продавець устиг натиснути тривожну кнопку, і за декілька хвилин на місце події прибув наряд приватної охорони. Зловмисник кілька разів прицільно вистрілив у охоронців, після чого зник у невідомому напрямку. У результаті нападу 42-річний працівник охоронної фірми отримав вогнепальне поранення шиї, і медикам не вдалося врятувати йому життя.  Інший охоронець отримав нетяжке поранення», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Смертельна стрілянина в Одесі: у місті введено план "Перехоплення"

На місці злочину працювала слідчо-оперативна група Білоцерківського відділу поліції.

За фактом відкрито два кримінальних провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) та за ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.   Наразі поліцейські проводять усі необхідні оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи зловмисника та його затримання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-