На Дніпропетровщині знайшли три схрони з набоями та гранатометами

На Дніпропетровщині знайшли три схрони з набоями та гранатометами

Фото
Укрінформ
Правоохоронці виявили три схованки зі зброєю, боєприпасами та вибуховими пристроями на території кількох населених пунктів Дніпропетровської області.

Слідчі розпочали за цими фактами кримінальні провадження, повідомляє департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.

"Зокрема, за отриманою інформацією УДВБ стало відомо про закладку зброї на закинутій фермі у місті Нікополь. Прибувши на місце разом зі слідчо-оперативною групу місцевого відділу поліції, правоохоронці виявили під цеглою розваленої будівлі чорний поліетиленовий пакет. У ньому виявлено 55 набоїв різного калібру, 3 гранати Ф-1, 3 гранати РГД-5, 5 запалів до гранат, 5 протитанкових гранат, 1 сигнальна міна та 1 граната ВОГ-17 до станкового гранатомета АГС-17", - йдеться у повідомленні.

Наступну схованку правоохоронці виявили в недобудові на одній з вулиць Дніпра. У сумці було 11 гранат ВОГ-17 до гранатомета АГС-17 та гранатомет РПГ-26.

Крім того, під бетонною плитою покинутої ферми, розташованої у селі Василівка Межівського району, поліцейські знайшли третій схрон. У ньому виявлено гранатомет РПГ-18 та гранату РГД-5.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-