Ректор одеського вишу

Ректор одеського вишу "забув" у декларації про бізнес дружини

Документ
Укрінформ
Одеська місцева прокуратура здійснює розслідування щодо ректора Одеського економічного університету Михайла Звєрякова, який не вказав у декларації бізнес дружини.

Про це повідомляє Центр протидії корупції з посиланням на заступника керівника Одеської місцевої прокуратури №3 Юрія Реута.

"Прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження, відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12017162030000109 про те, що ректор Одеського національного економічного університету Михайло Звєряков задекларував недостовірну інформацію, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366-1 Кримінального кодексу України", - зазначається у відповіді прокуратури на звернення.

Читайте також: НАЗК перевірить е-декларації Бурбака, Полякова і ще дев'яти посадовців

Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні. Після виконання необхідних слідчих дій буде надана правова оцінка та прийнято рішення, відповідно до вимог законодавства, уточнили в прокуратурі.

Варто додати, що дружина ректора одеського вишу Наталя Звєрякова, згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, заснувала спільно з депутатом Одеської міськради від Опозиційного блоку Оксаною Гончарук компанію з управління активами "Гіз Капітал". Внесок Звєрякової у статутний капітал фірми склав 6 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-