НАЗК перевірить е-декларації Бурбака, Полякова і ще дев'яти посадовців

НАЗК перевірить е-декларації Бурбака, Полякова і ще дев'яти посадовців

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції ухвалило рішення про проведення повної перевірки електронних декларацій ще 11 осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК. 

"Проведення повних перевірок розпочинається за інформацією, отриманою від фізичних та юридичних осіб, державних органів у листах, зверненнях чи скаргах, з повідомлень засобів масової інформації, у яких були наведені факти про можливе відображення у декларації недостовірних відомостей, які стосувались конкретного суб’єкта декларування та містили фактичні дані або твердження, що можуть бути перевірені", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: НАЗК перевіряє е-декларації ще 22 депутатів, суддів та прокурорів

Серед суб'єктів декларування, щодо яких розпочнуть перевірку, є два народних депутати - Максим Бурбак (за 2015 рік) та Максим Поляков (за 2016 рік), а також заступник начальника управління Головного слідчого управління Нацполіції Дмитро Бут (за 2015 рік, в частині нових отриманих відомостей, які не перевірялися під час проведення повної перевірки), ректор Національного медичного університету ім. Богомольця Катерина Амосова (за 2016 рік) та інші посадовці. 

Перевірка зазначених декларацій триватиме 60 календарних днів та буде розпочата наступного дня за днем прийняття відповідного рішення.

Крім того, Національне агентство прийняло рішення про подовження на 30 календарних днів терміну повної перевірки декларацій 19 суб’єктів декларування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-