У Дніпрі з'явилися нові машини швидкої допомоги

У Дніпрі з'явилися нові машини швидкої допомоги

Фото
Укрінформ
У Дніпрі з'явилися нові машини швидкої допомоги, оснащені якісним сучасним обладнанням. Ключі від 5 автомобілів медикам передав міський голова Борис Філатов.

Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міськради.

"Загальна вартість цих машин – 12,5 млн. грн. Наступного року ми плануємо придбати ще 15 "швидких" такого типу, а далі будемо повністю оновлювати автопарк. Це близько 40 автомобілів", – повідомив Філатов.

Як зазначили у міськраді, за останні 6 років це перше оновлення спецавтопарку, профінансоване з міського бюджету. Транспорт кардинально відрізняється від того, що купували раніше, адже ці "швидкі" дають змогу рятувати людські життя на місці, а не просто відвозити пацієнтів до лікарень.

Читайте також: Супрун: Ліки закуповуватимемо через систему ProZorro

Машини переобладнані українським виробником на базі Peugeot Boxer і належать до класу "В". Тут є носилки на колесах, дефібрилятор-монітор, сумка-укладка для невідкладної допомоги, пульсоксиметр та електрокардіограф. Усе обладнання вироблене відомими компаніями зі США, Італії, Швеції, Німеччини та Японії.

Автомобілі закріплені за п'ятьма центральними підстанціями швидкої допомоги – Центральною, Індустріальною, Амур-Нижньодніпровською, Новокодацькою та Соборною.

Дніпру передали 5 сучасних автомобілів швидкої / Фото Миколи М'якшикова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-