Мер Миколаєва обурений закидами Луценка щодо

Мер Миколаєва обурений закидами Луценка щодо "двовладдя з Мультиком"

Укрінформ
Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич вимагає від генерального прокурора Юрія Луценка з повагою ставитись до його посади та не робити голослівних заяв стосовно його начебто неправомірної діяльності.

Про це Сєнкевич написав на своїй сторінці у Facebook

"На жаль, не міг бути присутнім на брифінгу пана генерального прокурора, бо презентую наш регіон на 27 Міжнародному Економічному форумі в Польщі. Але хочу зазнaчити, що в 2015 році Миколаїв визначився із міським головою, зробивши свій вибір без гречки та адмінресурсу. Тому я вимагаю від генпрокурора поважати вибір 54,9% миколаївців і з повагою ставитись до посади Миколаївського міського голови", - написав Сєнквич.

Читайте також: Як "авторитет" керує політиком: правоохоронці оприлюднили розмову "Мультика"

Він також зауважив, що не може коментувати ті окремі заяви, які зробив Луценко у Миколаєві, оскільки не розуміє, що має на увазі прокурор.

Також Сєнквич зауважив, що це не перша спроба звинуватити його "у чомусь неправомірному", але цього разу "доволі серйозна і гучна".

"Ви з легкістю робите заяви щодо моєї репутації, - звернувся Сєнкевич до Луценка. - Оперуйте фактами, а оцінку зробить суспільство, а в разі порушення закону – суд", - наголосив очільник Миколаєва.

Як повідомляв Укрінформ, на брифінгу 4 вересня Луценко заявив, що досі у Миколаєві існувало дві влади: коли офіційний мер був лише видимою частиною, а решта питань вирішувалась замість нього під серйозним впливом злочинних структур, зокрема, кримінального авторитета на прізвисько "Мультик".

Фото: mkrada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-