Як

Як "авторитет" керує політиком: правоохоронці оприлюднили розмову "Мультика"

Аудіо
Укрінформ
Правоохоронці опублікували аудіозапис розмови кримінального авторитета "Мультика" з Миколаєва з головою фракції "Опоблок" у Миколаївській міській раді Володимиром Фроленком.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган. 

Сарган зазначила, що запис оприлюднено для розуміння, як кримінальний авторитет може керувати політиком обласного рівня.

"Він - фігурант кримінальної хроніки на півдні України, його прізвище - на українських і російських сайтах у переліках кримінальних авторитетів. Він - судимий за подвійне вбивство громадянин Михайло Титов, куди більше відомий миколаївцям як "Мультик" (до речі, на кримінальному жаргоні це невинне дитяче слівце означає галюциногенні наркотики, а не фільми Уолта Діснея). До вчора він "тримав" Миколаївщину в своїх руках. Затриманий в ході спецоперації ГПУ та СБУ", - написала представниця ГПУ.

Читайте також: Обшуки у Миколаєві: затримали ватажка рекетирів "Мультика" - Луценко

На аудіо кримінальний авторитет з криком і лайкою "відчитує" політика за висловлення власних думок: "Тебе напомнить, с кем ты советоваться должен?", "Вова, я тебе сколько говорил - попридержи свое мнение. Мы для чего одна команда? Должны вместе решить, что говорить, а что нет", "Тебе кто-то давал добро, чтоб такое говорить?" - та вимагає виправити ситуацію, змусивши ЗМІ стерти опублікований коментар.

Як повідомляв Укрінформ, у Миколаєві 29 серпня було проведено кілька десятків обшуків на підприємствах, організаціях та вдома у низки депутатів міської ради від партії "Опозиційний блок", а також у підприємців Михайла Титова (відомого в Миколаєві кримінального авторитета на прізьвисько "Мультик"), Олексія Пеліпаса та інших. Паралельно правоохоронці перевіряють причетність посадовців до заволодіння грошовими коштами держбюджету, у зв’язку з чим провели обшуки у ТОВ "Центрліфт" та Департаменті ЖКГ Миколаївської міської ради.

Титова та чотирьох його поплічників затримали. Їх звинувачують у заволодінні бюджетними коштами, вимаганні, рейдерстві, погрозах вбивством та інших тяжких злочинах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-