Нацрада оштрафувала 80 закарпатських ЗМІ

Нацрада оштрафувала 80 закарпатських ЗМІ

Укрінформ
Нацрада з питань телебачення та радіомовлення оштрафувала в минулому та цьому році 80 закарпатських операторів кабельного телебачення та медіа через неподання (чи несвоєчасне подання) інформації щодо структури власності. 

Про це повідомив представник ІМІ в Закарпатській області на запит місцевих ЗМІ. 

«Національна рада з питань телебачення та радіомовлення оштрафувала за 2016 рік та неповний 2017 рік загалом 80 закарпатських операторів кабельного телебачення та медіа через неподання ними (чи не своєчасне подання) інформації щодо структури власності. Так, Нацрада оштрафувала МПП “Версія плюс” (мовить як радіо “Версія”), ТОВ “Радіомовна Компанія “Громадське Мовлення” (мовить як радіо “Світ ФМ”), ПП “Радіо “Слатіна-РТК” (відоме як радіо “Слатіна”)», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Нацрада виявила порушення на латвійському телеканалі «КINO 1»

Як повідомляється, штрафи отримали також телекомпанії, зокрема – ПП “ТРК Перший кабельний” (мовить як канал “Перший кабельний”), ДП ТРК “Мукачево” (виходить в ефір як канал “М-студіо”), ТОВ “Регіональна телевізійна компанія “Хуст” (мовить як канал РТК “Хуст”), ТОВ ТРК “Виноградів ТВ” Виноградівської міської ради (працює як канал “Виноградів ТВ”).

Наразі штраф від регулятора отримало вже 23 компанії. Суми штрафів для кожного мовника різні, зазвичай мова йде про суму до 5 тисяч гривень.

Фото на першій сторінці / https://www.radiosvoboda.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-