Росія урізає бойовикам забезпечення: харчі та амуніція -  власним коштом

Росія урізає бойовикам забезпечення: харчі та амуніція - власним коштом

Укрінформ
Російське командування на окупованих територіях Донбасу перевело окремі підрозділи бойовиків, які не несуть "службу" на передовій, на самозабезпечення, де військові самі забезпечують себе харчуванням та необхідним майном.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Фейсбуці.

"Здійснюється повне грошове та відповідне матеріальне забезпечення лише особового складу передових підрозділів. Решта забезпечуються за остаточним принципом. В окремих підрозділах харчування і придбання необхідного майна здійснюється за власний рахунок військовослужбовців", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Комісія з РФ виявила на Донбасі суцільний алкоголізм і “депресію”

Як зазначає прес-служба ГУР, поширюється негативне ставлення військовослужбовців з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів Збройних сил РФ до керівництва псевдореспублік і командування підрозділів, до складу якого входять російські офіцери. Основними чинниками, що впливають на морально-психологічний стан особового складу окупаційних військ, є низька укомплектованість підрозділів, передусім тих, які перебувають на передових позиціях, та погіршення грошового і тилового забезпечення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-