На Одещині забили до смерті військового матроса

На Одещині забили до смерті військового матроса

Укрінформ
В Одеській області жорстоко вбили матроса Арслана Шейхова у позаслужбовий час.

Про це повідомила радник начальника Генерального штабу Збройних сил України Олена Вербицька на своїй сторінці у Фейсбуці.

За її словами, 11 серпня Шейхов перебував у звільненні і разом з родиною святкував вдома свій 33-й день народження. “Близько 19.00 цього дня до нього заїхав на власному автомобілі його знайомий громадянин Злий В.І. (01.01.1976 р.н.,), за кілька хвилин вони поїхали в невідомому напрямку. Більше живим Шейхова ніхто не бачив”, - переказує вона обставини загибелі матроса.

Того дня близько 23.50 місцевий лікар с. Єгорівка (Роздільнянський район) виявив біля воріт свого будинку тіло Шейхова. Лікар відразу викликав швидку медичну допомогу та зателефонував до відділу Національної поліції

Під час огляду тіла представниками Нацполіції було виявлено множинні садна на тілі та голові, переломи носа та черепа. Тіло військовослужбовця було доставлено до моргу бюро судово-медичних експертиз м. Роздільна Одеської області, де проведено розтин тіла. 

“За попередньою інформацією судово-медичного експерта місцевого моргу, смерть Шейхова А.А. настала у зв’язку з тим, що він захлинувся блювотною масою. Про вищезазначені тілесні ушкодження, які є несумісні з життям, навіть мова не йде”, - обурилася Вербицька.

Вона пов’язує такий висновок експерта тим, що громадянин Злий є колишнім співробітником органів МВС та сином колишнього голови Єгоровського радгоспу, “у зв’язку з чим корпоративна зацікавленість деяких посадовців може привести до безкарності вбивці військовослужбовця”. 

За даними радника, на даний час Злой затриманий та знаходиться в Роздільнянському відділі поліції ГУ НП в Одеській області. 

Читайте також: Стрілянина у Дніпрі: ізраїльтянину призначили заставу - 128 тисяч

Командування ВМС Збройних сил України у повідомленні на Facebook закликало до об’єктивного розслідування загибелі матроса (https://www.facebook.com/navy.mil.gov.ua/).

“Розраховуємо на об’єктивні і неупереджені слідчі дії, що проводяться у зв’язку із загибеллю нашого бойового побратима”, - йдеться в повыдомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-