У “ДНР” обирають “командирів” на поліграфі: аби не алкоголік

У “ДНР” обирають “командирів” на поліграфі: аби не алкоголік

Укрінформ
У так званій "ДНР" російського офіцера, "начальника штабу" одного з підрозділів через пияцтво відправили на батьківщину.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"5 серпня ц.р. затримано начальника штабу одного з підрозділів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, який, кілька діб перебуваючи у стані сильного алкогольного сп'яніння, втратив здатність керувати підрозділом та адекватно реагувати на обстановку, що склалася. Командування полку намагалось приховати даний випадок, але після розголошення інформації російського офіцера після проведення службового розслідування вирішено "повернути на батьківщину", - інформують у розвідці.

Читайте також: Бойовики-мародери вивозять з Донецька крам місцевих вантажівками

Крім того, у 4 окремій мотострілецькій бригаді (Алчевськ) 2 АК за наказом командира бригади проводиться перевірка командирів підрозділів на детекторі брехні з метою виявлення осіб, які зловживають службовим становищем та не придатні для подальшого проходження служби на командних посадах. Більшість із них тимчасово усунені від виконання службових обов'язків, а одного ув'язнено, зазначають у ГУР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-