Поліція Львова показала штурм психлікарні, де пацієнт захопив заручників

Поліція Львова показала штурм психлікарні, де пацієнт захопив заручників

Відео
Укрінформ
Патрульна поліція Львова опублікувала відео штурму психлікарні, де пацієнт захопив заручників.

Про це йдеться у залитому на Youtube-каналі НПУ ролику.

"Визволення заручників в психіатричній лікарні патрульними Львова! Це миті, в яких не знаєш, як будуть розгортатися події. Холодний розум і гаряче серце! Служити та захищати! Дякуємо командиру 2 батальйону Роману Бліхарському та патрульним Дзвонику Андрію, Гадомському Богдану, Годлик Зоряні, Смолинцю Володимиру, Назару Олеху, Юрію Тиравському, Савицькому Олександру, Гетьману Станіславу! Ви врятували у лічені хвилини десятки життів!" - сказано в повідомленні.

Читайте також: У нелегальному обміннику Чернігова у клієнта вкрали мільйон

Інцидент, в якому постраждали п'ятеро поліцейських і десять заручників стався вчора. У психлікарні на вул. Кульпарківської озброєний склом пацієнт взяв у заручники інших хворих. Склом  він травмував десятьох пацієнтів, троє з яких перебувають у важкому стані. Постраждалі пацієнти - люди віком від 30 до 60 років, у більшості з них діагностовано різані рани шиї.

За даними поліції, нападник - 30-річний львів'янин знаходиться в лікарні за рішенням суду  на примусовому лікуванні за вбивство батька. Чоловік завдав йому 72 ножових поранення. Понад місяць тому чоловіка відпускали додому, проте за клопотанням родичів 4 серпня об 11.00 його знову помістили до медичного закладу. Близько 19.00 він почав поводитись неадекватно, заблокував двері у відділення, де перебували 76 пацієнтів, пошкодив майно та розбив вікна, тому патрульні прийняли рішення про штурм. Зловмисника локалізували, заручників звільнили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-