У Чорноморську стартували українсько-молдовські антитерористичні навчання

У Чорноморську стартували українсько-молдовські антитерористичні навчання

Відео
Укрінформ
Міжнародні антитерористичні навчання "Міцний кордон-2017", в яких беруть участь українські та молдовські військові підрозділи, представники спецслужб та правоохоронних органів, проходять на території Одеської області.

Перший етап навчань відбувся у місті Чорноморськ, де учасники відпрацьовували заходи з ліквідації наслідків та пошуку осіб, причетних до умовного "скоєння вибуху в будівлі міськради", повідомляє відділ комунікацій Одеського Головного управління Нацполіції.

"19 травня відбувся перший етап спільних україно-молдовських навчань "Міцний кордон-2017", що розпочався на території Одеської області. У ході навчань відпрацьовані практичні спільні дії представників суб'єктів боротьби з тероризмом з питань протидії терористично-диверсійним групам. До навчань залучено близько трьох тисяч військовослужбовців та працівників правоохоронних органів", - зазначили в поліції.

Під час навчань було виявлено три "диверсійно-розвідувальні групи" і знешкоджено 10 умовних вибухових пристроїв. Відпрацьовували також практичні заходи взаємодії з представниками спецслужб Республіки Молдова.

Організовані навчання Антитерористичним центром при Службі безпеки України та за участі поліції, Нацгвардії, ДСНС, Держприкордонслужби і Збройних Сил України.

"Мешканці Чорноморська і гості міста, просимо з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, що виникли під час навчань. Тренування проводяться в умовах, максимально наближених до реальних. Від нашої підготовки залежить ваша безпека", - звернувся до громадян очільник Одеського Головного управління Нацполіції Дмитро Головін.

Міжнародні антитерористичні навчання розпочалися 15 травня і триватимуть до 25 травня, наступний етап запланований у придунайському місті Рені Одеської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-