Бійка між

Бійка між "афганцями" та "азовцями" у Миколаєві: двоє постраждалих

Укрінформ
Унаслідок бійки між воїнами-афганцями та представниками Нацкорпусу «Азов» й учасниками АТО у Миколаєві постраждало двоє людей: одного забрали до лікарні, другий від госпіталізації відмовився.

Про це заявив виконуючий обов’язки керівника слідчого відділу Центрального відділу поліції м.Миколаєва Олександр Побєднов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«До поліції надійшло повідомлення про напад на офіс воїнів-афганців. По прибуттю на місце події з'ясувалося, що на працівників офісу напали невідомі люди, особи яких нині встановлюються. У результаті постраждало двоє людей: одного забрали до лікарні, другий, отримавши медичну допомогу, від госпіталізації відмовився. Меблям та оргтехніці в офісі нанесені пошкодження», - сказав Побєднов.

Одним із постраждалих виявився голова обласної Спілки воїнів-інтернаціоналістів та запасу Юрій Соловей. Саме його повезли до лікарні.

Наразі затриманих немає, на місці події працює слідчо-оперативна група та патрульні. Всі інші правоохоронці, у тому числі й автобуси із спецпризначенцями, які тут чергували, вже залишили місце події. Розійшлися й учасники інциденту.

Варто зауважити, що офіс обласної спілки воїнів-інтернаціоналістів знаходиться в одному приміщенні з представництвом Миколаївської філії громадської організації «Асоціація учасників і інвалідів АТО України». Саме її керівник Ілля Шполянський на своїй сторінці у Facebook повідомив, що воїнів-афганців після інциденту 9 травня чекає серйозна розмова.

Представники "Азова" не відмовляються, що прийшли поговорити з "афганцями". Але кажуть, що бійку почали останні.

Як повідомляв Укрінформ, у Миколаєві під час святкування 9 травня відбулася сутичка між громадськими активістами та воїнами-афганцями й ветеранами МВС, які організували свою святкову ходу. Активістам не сподобалося те, що в колоні були люди з комуністичною символікою та георгіївськими хрестами на грудях. Конфлікт швидко припинила поліція.

Згодом стало відомо, що у результаті інциденту двом учасникам АТО спричинено серйозні поранення. В одного зламана рука, у другого - зламане ребро і струс мозку.

Фото: НикВести

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-