Під адміністрацію Миколаївського морпорту принесли шини

Під адміністрацію Миколаївського морпорту принесли шини

Фото, відео
Укрінформ
Працівники стивідорної компанії пікетують будівлю адміністрації Миколаївського морпорту, вимагаючи доступу для роботи на причалі.

Про це повідомляє місцеве видання "НикВести".

"Сьогодні, 21 квітня, біля будівлі адміністрації Миколаївського морпорту проходить мирний пікет працівників ТОВ "Метал стивідоринг компані". Люди протестують проти блокування роботи компанії", - сказано в інформації.

Як пояснив представник компанії, упродовж 3 тижнів стивідори не можуть домогтися підписання угоди на користування 12-м причалом. Через це їх діяльність повністю заблокована, а працівники позбулися заробітку.

"Заблокована робота нашої компанії з обробки суден. Це спецугода для того, щоб було можна поставити судна на причал. Угода не була підписана. Трудовий колектив стурбований і боїться за свої сім'ї. У нас була позавчора зустріч. На цій зустрічі Козонак Віктор Миколайович (керівник Миколаївського філіалу Адміністрації морських портів України, - ред.) пообіцяв, що при наявності певного пакета документів підпише цей договір. Учора о 16 годині цей пакет документів було надано", -  розповів працівник компанії.

Однак підписання угоди так і не відбулося. Тому працівники стивідорної компанії вийшли сьогодні до будівлі адміністрації морпорту на мирний пікет.

На місце події були викликані працівники Заводського відділу поліції, оскільки адміністрація морпорту розгледіла у поведінці пікетувальників протиправні дії. Зокрема, побоювання викликали принесені під будівлю порту шини.

Як пояснили учасники акції, шини вони палити не збиралися, а сподівалися, що невдовзі на таких імпровізованих "столах" буде підписано довгоочікувану угоду.

Поки що ніхто з керівництва Миколаївської філії АМПУ не вийшов до протестувальників.

Через позбавлення стивідорної компанії "Метал стивідоринг компані" можливості працювати на 12 причалі на складах компанії накопичився експортний метал, а на рейді очікує на завантаження судно, яке не може зайти в порт без дозволу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-