Нового директора Бердянського морпорту колектив так і не пустив у кабінет

Нового директора Бердянського морпорту колектив так і не пустив у кабінет

Укрінформ
Призначений Мінінфраструктури на посаду в.о. директора держпідприємства «Бердянський морський торговельний порт» Богдан Бабець сьогодні не зміг потрапити на підприємство через мітинг на підтримку екс-керівника.

Інформацію про це кореспонденту Укрінформу підтвердив керівник прес-служби ДП «БМТП» Сергій Бєлоусов.

Працівники порту, які брали участь в акції, близько трьох годин блокували вхід до адмінбудівлі держпідприємства «БМТП», що змусило нового керівника ДП відмовитися від спроб пройти на робоче місце.

"20 квітня об 11:30 до будівлі управління ДП «Бердянський морський торговельний порт» прибули заступник директора Департаменту розвитку морського і річкового транспорту Олексій Геращенко, мер Бердянська Володимир Чепурний і Богдан Бабець. Біля будівлі управління порту їх зустріли мітингуючі. Протистояння тривало близько трьох годин. О 14:15 посадовці, які прибули, вирушили до будівлі Адміністрації Бердянського морського торговельного порту - філії Адміністрації морських портів України. Мітингуючі залишилися під будівлею управління держпідприємства «Бердянський морський торговельний порт», - розповів Бєлоусов.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні з ранку близько двохсот працівників Бердянського морпорту зібралися біля адмінбудівлі держпідприємства «Бердянський морський торговельний порт» у зв'язку з появою інформації про те, що директора підприємства Миколу Ільїна звільнено з посади директора, а на його місце призначено Богдана Бабця, який раніше працював у миколаївському порту і сьогодні прибуде на підприємство.

Незгодні з цим рішенням Мінінфраструктури портовики заблокували вхід до адмінбудівлі БМТП і після прибуття Богдана Бабця і чиновників, які приїхали на його представлення, відмовилися пропустити їх у будівлю.

Поліція, яка знаходилася в районі адмінбудівлі БМТП, в те, що відбувалося, не втручалася.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-