Кремль вимагає посилення пропаганди на Донбасі - ІС

Кремль вимагає посилення пропаганди на Донбасі - ІС

Укрінформ
Кремлівські куратори бойовиків в ОРДЛО вимагають від них активізувати пропаганду на підконтрольній Києву території, насамперед у Донецькій та Луганській областях.

Про це у Facebook пише керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Російські куратори в "адміністраціях голів" "ДНР і ЛНР" повідомили про вимогу адміністрації президента РФ щодо активізації цілеспрямованої інформаційно-пропагандистської роботи на підконтрольних Україні територіях (насамперед – з цільовою аудиторією в Донецькій і Луганській областях), з використанням підконтрольних бойовикам ЗМІ, соцмереж, агентури на прифронтових територіях", - повідомляє Тимчук.

За його словами, пріоритетні теми "пропаганди - "успіхи і досягнення в реалізації Гуманітарної програми за возз'єднання народу Донбасу", негативна соціально-економічна ситуація на підконтрольній Києву території, "зростання невдоволення українськими військовослужбовцями діями свого командування і української влади в цілому".

Експерт також зазначає, що з метою виконання кремлівських завдань до Луганська і Донецька приїдуть додаткові групи "фахівців" з РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-