Президент Грузії закликає об'єднатися проти російської пропаганди

Президент Грузії закликає об'єднатися проти російської пропаганди

Укрінформ
Президент Грузії Георгій Маргвелашвілі заявив, що гібридна війна, кіберпротистояння, серйозні спроби Росії вплинути на суспільство шляхом пропаганди та агітації реально послабляють стан безпеки в регіоні.

Про це він сказав на Форумі народної дипломатії НАТО-Грузія, що проходить в Тбілісі, повідомляє Грузія Online.

"У своєму виступі Георгій Маргвелашвілі говорив про процес інтеграції Грузії до європейських та євроатлантичних структур, пріоритети зовнішньої політики, роль народної дипломатії в цих процесах і російсько-грузинських відносинах", - йдеться в повідомленні.

Говорячи про "загрози", що йдуть від російської пропаганди, президент підкреслив важливість формування єдиної позиції уряду і суспільства в цьому питанні.

За його словами, як усередині країни, так і за її межами, в партнерських країнах Грузія повинна "виступати з єдиним месиджем, який покликаний розвінчати пропагандистську кампанію, яка проводиться Росією, стосовно Грузії та інших молодих демократій у напрямі інтеграції Грузії з ЄС та НАТО".

На думку глави країни, в останній період грузинське суспільство, неурядовий сектор і політичні партії проявляють стійку та єдину позицію у зв'язку з євроінтеграцією Грузії, але реально роботу в цьому напрямі необхідно поглибити та посилити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-