Військові льотчики привезли великодні дарунки вихованцям дитбудинків Донбасу

Військові льотчики привезли великодні дарунки вихованцям дитбудинків Донбасу

Фото
Укрінформ
До Великодня військовослужбовці групи цивільно-військового співробітництва Повітряних сил Збройних сил України доправили подарунки вихованцям дитячих будинків в зоні АТО.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"Напередодні свята Великодня вихованці дитячих будинків в зоні АТО отримали подарунки від військовослужбовців групи цивільно-військового співробітництва Повітряних сил ЗСУ, що зібрали Союз десантників Вінниччини та Вінницька єпархія Української православної церкви для дітей — вихованців дитячих будинків в зоні АТО", - йдеться у повідомленні.

В МОУ зазначили, що святковий вантаж був освячений у Вінницькому кафедральному соборі УПЦ. Частина пасок та подарункових наборів була відправлена поштою по різних куточках України усім родинам військовослужбовців Повітряних сил, що загинули під час виконання службових обов’язків в АТО.

Далі група подолала майже тисячу кілометрів на схід України, відвідала дитячі будинки в Сєверодонецьку, Бахмуті, Часовому Ярі, Маріуполі та інших містах Донецької та Луганської областей. В кожному з цих дитячих будинків на захисників Вітчизни чекав теплий прийом, слова вдячності та зворушливі невеличкі подарунки, що діти зробили власними руками.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-