Бойовики

Бойовики "ЛНР" розпиляли обладнання шахти на металобрухт

Укрінформ
Бойовики продовжують розкрадати майно промислових об'єктів на тимчасово окупованих територіях. Зокрема, в "ЛНР" на металобрухт розпиляли обладнання шахти "Ударник".

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Продовжується розкрадання російськими військовослужбовцями майна промислових об’єктів на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Ремонтні підрозділи 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК проводять демонтаж обладнання з метою подальшої його здачі на металобрухт. Зокрема, такі роботи проводяться на території шахти “Ударник” Державного підприємства “Сніжнеантрацит” (м.Чистякове)", - йдеться в повідомленні.

Крім того, як зазначають у ГУР, бойовики зі зброєю у нетверезому стані здійснюють крадіжки в магазинах та в місцевого населення.

"Командуванню російських окупаційних військ не вдається стабілізувати зниження рівня морально-психологічний стану особового складу 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ. У 6 окремому мотострілецькому полку (Кадіївка) 2 АК військовослужбовці групами по 2-3 особи зі зброєю з’являються у громадських місцях, порушують правопорядок у нетверезому стані, здійснюють крадіжки у торгових точках та особистого майна місцевих мешканців", - інформують розвідники.

У ГУР також кажуть, що з метою уникнення відповідальності та приховування таких фактів, командуванням полку доповідається керівництву недостовірна інформація щодо контролю наявності особового складу. Зокрема, про військовослужбовців, які самовільно залишили місця служби, командири підрозділів доповідають, що їхні підлеглі перебувають у звільненнях, відпустках та на лікуванні. Командуванням корпусу до полку направлено комісію з метою перевірки організації обліку особового складу у всіх підрозділах частини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-