У районі АТО запроваджені тимчасові обмеження у зв’язку із загостренням ситуації

У районі АТО запроваджені тимчасові обмеження у зв’язку із загостренням ситуації

Укрінформ
У Донецькій області запроваджені тимчасові обмеження у зв’язку із загостренням ситуації в районі АТО, підвищенням ризику проникнення диверсійно-розвідувальних груп.

Про це у четвер на своїй сторінці у Facebook повідомив очільник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

«У зв’язку із загостренням ситуації в районі проведення антитерористичної операції, підвищенням ризику проникнення диверсійно-розвідувальних груп, Антитерористичний центр при Службі безпеки України (АТЦ) відповідно до Закону України «Про боротьбу з тероризмом» запровадив тимчасові обмеження на території області. Таким чином, з 23.03. 2017 року і до окремого розпорядження АТЦ введені заходи безпеки», - написав Аброськін.

За його словами, заходи безпеки передбачають: заборону переміщення зареєстрованої спортивної, мисливської вогнепальної зброї та пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями металевими снарядами несмертельної дії, до району та в районі проведення АТО; обмеження руху транспортних засобів дорогами, які відсутні в реєстрі автомобільних доріг і проходять поза межами встановлених пунктів пропуску, крім спеціалізованої сільськогосподарської техніки, що проводить польові роботи; посилення роботи патрульної охоронної служби і т. д.

Серед заходів також обмеження переміщення осіб без документів, що посвідчують особу, з 22 години 00 хвилин до 05 години 00 хвилин; заборона проведення туристичних екскурсій і походів, рибальства громадянами України та іншими особами поза встановлених відповідно до законодавства таких місць; заборона використання радіостанцій в транспортних засобах, крім установлених на транспорті спеціального призначення (або зареєстрованих у встановленому порядку).

Крім того, заборонено здійснення будь-яких польотів безпілотних, легкомоторних літальних апаратів та проведення фото-, кіно- та відео- зйомок, а також відео, кіно- та фотознімання військовослужбовців, працівників правоохоронних органів, військової техніки, місцевості розташування військових підрозділів ЗСУ, НГУ, ДПСУ, МВСУ, СБУ, що включені до сил та засобів АТО.

Вказані обмеження стосуються усіх громадян України, крім військовослужбовців і співробітників правоохоронних органів у складі підрозділів, залучених до сил та засобів АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-