Керівників Лисичанської мерії перевіряють на причетність до корупційних схем

Керівників Лисичанської мерії перевіряють на причетність до корупційних схем

Укрінформ
Прокуратурою Луганської області здійснюється досудове розслідування за фактом зловживання службовим становищем службовими особами Лисичанської міської ради з метою одержання неправомірної вигоди для іншої юридичної особи.

Про це інформує прес-служба відомства.

"16 лютого 2017 року слідчими управління прокуратури Луганської області спільно зі співробітниками Управління захисту економіки в Луганській області ДЗЕ Національної поліції України проведено обшуки в Лисичанській міській раді, за місцями проживання першого заступника та заступника Лисичанського міського голови, яких підозрюють у тому, що своїми умисними протиправними діями спричинили тяжкі наслідки у вигляді майнової шкоди в розмірі 2 276 000 гривень (ч. 2 ст. 364 КК України) ", - йдеться в повідомленні.

Наразі проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії, призначено комплекс судово-криміналістичних експертиз.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, його хід перебуває на контролі керівництва прокуратури.

Як повідомлялось раніше, за гроші міського бюджету в Лисичанську було придбано під виглядом нової снігоприбиральну машину з терміном експлуатації десять років, до того ж із "перебитим" номером кузова.

Санкція ч. 2 ст. 364 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та зі спеціальною конфіскацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-