Обстріли на Світлодарській дузі не вщухають - Лисенко

Обстріли на Світлодарській дузі не вщухають - Лисенко

Укрінформ
Ситуація на Світлодарській дузі в зоні проведення АТО, де з 18 по 22 грудня бойовики намагалися захопити передові позиції Збройних сил України, поки не стабілізувалася.

Про це заявив у середу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко, відповідаючи на запитання журналістів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Світлодарська дуга залишається районом, де не припиняються обстріли наших позицій, час від часу вони або збільшуються, або зменшуються", - відповів Лисенко.

Він додав, що інформація про наявність в цьому прифронтовому районі реактивних систем залпового вогню "Град" також є, але бойовики поки що їх не застосовували.

Як повідомляв Укрінформ, 18 грудня в районі Світлодарської дуги, після тривалої вогневої підготовки із застосуванням великокаліберної артилерії та мінометів, п'ять військовослужбовців Збройних сил України загинули, шестеро було поранено - четверо бійців отримали легкі поранення і два - середньої ступені тяжкості. Один боєць протягом кількох днів вважався зниклим безвісти, а пізніше було сказано, що він потрапив у полон. Згодом прес-центр штабу АТО підтвердив, що зниклий боєць загинув.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-