АТО: бойовики стріляють по всьому фронту, найгарячіше - в Широкиному

АТО: бойовики стріляють по всьому фронту, найгарячіше - в Широкиному

Карта
Укрінформ
На відміну від минулих днів, ворожі обстріли відбулися по всьому фронту.

Про це на брифінгу розповів речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

"Противник продовжує систематично порушувати режим тиші на світлодарській дузі, на горлівському периметрі, в авдіївській промзоні та на підступах до Донецького аеропорту. В Луганському, Новгородському та Авдіївці противник застосовував міномети. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 15 ворожих обстрілів, зокрема 5 - з важкого озброєння. По наших позиціях випущено 46 мін", - зазначив він.

За словами речника, на Луганському напрямку бойові дії вчора велися лише у Попаснянському районі та тільки між 16 та 17 годиною. Противник 4 рази обстріляв 2 наших позиції, застосувавши легке озброєння і бронетехніку.

На Маріупольському напрямку, повідомив Лисенко, майже всі ворожі обстріли вчора сталися на ділянці фронту Павлопіль – Широкине. Зранку і ввечері противник застосовував важке озброєння – міномети і гармати.

"По наших позиціях було випущено близько 80 мін та кілька снарядів. Найскладніша обстановка – в Широкиному, де обстріли з боку противника тривали з перервами більше 6 годин. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку сталося 25 ворожих обстрілів, зокрема 8 – з важкого озброєння", - розказав він.

Карта ситуації в АТО від РНБО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-