Захисники лісу блокували авто міністра

Захисники лісу блокували авто міністра

Відео
Укрінформ
Робоча поїздка міністра екології та природних ресурсів України Остапа Семерака до Івано-Франківської області не обійшлася без інциденту: у селі Химчин люди перекрили дорогу міністерському автомобілю, вимагаючи зустрічі із Семераком.

Про це кореспондентові Укрінформу телефоном повідомив заступник директора Національного природного парку "Гуцульщина" Юрій Стефурак.

"У селі Химчин близько 50 активістів перекрили дорогу міністру Остапу Семераку з вимогою зустрітися з ними. Остап Семерак запевнив людей, що обов’язково знайде для розмови час. Міністр дуже вражений вирубками лісу на території Кутського лісгоспу", - повідомив Стефурак.

За його словами, серед активістів – лісівники та мисливці, які проти діяльності НПП "Гуцульщина", бо "дуже  хочуть полювати на території парку".

Сьогодні Остап Семерак прибув на Прикарпаття з робочим візитом. Вранці він зустрічався з колективом НПП "Гуцульщина", після чого виїхав на територію ДП "Кутське лісове господарство". Як стверджують у НПП "Гуцульщина", мета  візиту Остапа Семерака - об’єктивно розібратися у незаконній вирубці лісу на Прикарпатті та з фахівцями обговорити перспективу розвитку природно-заповідних зон.

Відео: Sergiy Boris

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-